fredag, december 19, 2014

Jullov

Vi vill tacka så mycket för den här terminen och för blommor och choklad! Hoppas alla får ett riktigt bra jullov. Vi ses igen torsdag 8/1 klockan 8.00, med lektioner som vanligt.

God jul och gott nytt år! 

Sara och Magdalena

fredag, december 12, 2014

Veckoinformation inför v 51

Hej!

Sista skolveckan ser ut som följer:

Måndag t o m onsdag - Elevens val kl 9-14 (tider kan variera för de olika aktiviteterna men alla startar kl 9.00 på måndag)

Torsdag - mentorsdag 9-14. Efter omröstning så blir det film i skolan. Man får ta med sig filmgodis.

Fredag - Julavslutning och mentorsdag kl 9- ca 14på skolan. Städa, olika aktiviteter i klassen och betygsutdelning.

Trevlig helg
Magdalena & Sara

fredag, december 05, 2014

Veckoinformation inför v 50

Hej! Nu är det slutspurt och nästa vecka är sista veckan med "riktiga" lektioner eftersom vi sista veckan har elevens val och mentorsdagar. Dock firar vi lucia på fredag fm så då bryts schemat. Eleverna har kämpat på jättebra och klassen har fått mycket beröm från alla lärare för att de kämpar på och jobbar så bra!

Luciatåget för Valhall är på fredag kl 10.00. Några elever från klassen är med i årets luciatåg och några är med och hjälper till med att ställa i ordning inför evenemanget. 

Olweusdagen i onsdags var en halvdag och eleverna fick se en film om nätmobbing som vi sedan diskuterade i smågrupper. Vi pratade bland annat om grupptryck, kränkningar på nätet och vad som gäller kring publicering av bilder på andra. Eleverna var jätteduktiga! 


Trevlig helg!

Magdalena & Sara