torsdag, mars 19, 2015

Halv studiedag måndag 23/4

Nu på måndag är det halv studiedag för eleverna. De slutar för dagen kl 13.00.

Sara och Magdalena

torsdag, mars 12, 2015

Information till föräldrar från rektor och Daniel Broman




Till vårdnadshavare och elever på Runbacka skolor


Jag skriver till er med anledning av att jag kommer att sluta mitt uppdrag som rektor och förskolechef på Runbacka skolor till sommaren. Anledningen till mitt beslut är av helt privat karaktär. Jag bor söder om Stockholm och har valt att söka mig åt det hållet för att få närmare resväg till jobbet. I augusti kommer jag att tillträda en ny rektorstjänst på Bagarmossen Brotorps skolor i Stockholm stad.

Det har varit en mycket spännande och rolig tid på Runbacka och jag har verkligen trivts med mitt uppdrag som rektor och förskolechef här. Vi har under de här tre läsåren vidareutvecklat skolans pedagogiska arbete och fått mycket uppmärksamhet för det arbete som dagligen görs på skolan tillsammans med er elever. Medarbetarna på skolan är oerhört kompetenta och mycket engagerade i att ge er elever/era barn den bästa tänkbara utbildningen. Jag vill också passa på att tacka er föräldrar för ett mycket gott samarbete. Ni har fantastiska barn!

Med vänliga hälsningar,
Annika Holmgren

Rektor och förskolechef Runbacka skolor och Fenix



Med anledning av rektorsbytet på Runbacka Annika Holmgren har sagt upp sig från sin tjänst som rektor i kommunen för att gå vidare till annan tjänst. Annika kommer att vara kvar terminen ut och jag hoppas ha en ny rektor på plats under denna period. Rekryteringsprocessen är påbörjad. Som en del i rekryteringsprocessen kommer personalen på Runbacka och Fenix att vara involverade i urval och intervjuer av kandidater. Målsättningen är att ha klart med ny rektor under maj månad. Med vänlig hälsning Daniel Broman Förvaltningschef