fredag, september 23, 2016

Klasskassa

Vi börjar med att sälja delikatesser från Delikatesskungen, eleverna ville börja sälja direkt och därför spinner vi vidare på det.
Alla elever kommer få med sig säljmaterial imorgon fredag och har sen 2 veckor på sig att sälja. Börja direkt är bästa tipset.

Alla kan ladda ner Delikatesskungens App DK på App Store eller Google Play. Där registrerar de enkelt varje kund och vad denne önskar köpa. Då behöver vi inte lägga in något manuellt när säljperioden är slut, utan jag kommer beställa de varor som ni lagt in i appen.
När appen är nedladdad: Välj skapa konto med gruppkod. Skriv in koden som står på baksidan av säljmaterialet 816626, skriv in användaruppgifter, skriv ert namn tydligt så att jag lätt vet vem som är vem och börja sälj. I appen finns både information, säljtips och info om alla produkter.

Fredagen 7 okt är sista säljdagen, då skall allt vara registrerat i appen eller om inte det är möjligt av någon anledning inskickat till mig via mail, helen.svenson@me.com.

Under v 43 kommer leveransen att ske, det är då viktigt att leverera ut alla varor snabbt och få in pengar så att ni kan swisha/sätta in på bankkonto till mig så snabbt som möjligt.

Önskemål, sälj minst 10 saker från katalogen men gärna mer! Om alla 28 säljer 10 produkter var så tjänar vi 18200:- - men ju fler desto bättre såklart!
Info om alla produkter, tips och en massa annat finns på www.delikatesskungen.se
Frågor? Skicka ett mail till helen.svenson@me.com eller ring 070-3345454.

Vi ser fram emot riktigt bra försäljning!
Helen (Mathilda S) & Mona (Maja)
helen.svenson@me.com & mona.k.berglund@hotmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar