torsdag, december 22, 2016

God jul alla elever och föräldrar i 9A!

Vi mentorer vill tacka för en riktigt bra termin som avslutades idag med en fantastisk julshow! Vi är så stolta över er allihop! Tusen tack för fina julklappar!!!

Nu önskar vi er alla en god jul, ett gott nytt år och ett skönt jullov. Vi ses igen måndagen den 9:e januari 2017 kl 9.00 med mentorstid. Därefter fortsätter skoldagen enligt schema.

Varma julhälsningar Anna och Magdalena

Information om vårterminen:
Johan Eriksson kommer from 5/1 börjar sitt jobb som bitr rektor på Runbacka skolor.
Under vårterminen kommer Mats Frick att vikariera i han ställe och till hösten har vi två ordinarie SO lärare på plats igen. Vi har Caroline som idag är föräldraledig samt Christine som idag jobbar på Midgård. Vem som kommer att jobba vart blir klart under våren.
Mats har arbetat som vikarie inom matematik hos oss under hösten och har också erfarenhet av att arbeta som SO lärare och speciallärare inom svenska och matematik. Mats studerar samtidigt som han jobbar och är nu halvvägs genom sin lärarutbildning, när han tar sin examen bli han färdig gymnasielärare inom företagsekonomi. Johan kommer att handleda Mats under terminen och sambedöma inför betygssättning.

 Mats mailadress: svu410@edu.sollentuna.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar